Restaurant i haven

Billede
Foto; Stine Christiansen

..og sommermad i haven

I en have tæt på byen skal vi spise et sommermåltid. Stemningen er lun og lys – afdæmpet og varm.

I ankommer på cykel eller til fods– måske har I kørt gennem de københavnske stræder og igennem de grønne rum. Man kommer lidt ud af byen – igennem kvartererne med de mange huse og derinde ligge haven – og her skal vi spise.

I har reserveret et bord i haven – med hvid dug og sommerblomster – til lige det antal mennesker I ønsker at spise sammen med. Stemningen er uformel og afslappet – fyldt med sommer og fryd.

Maden bliver hovedsaligt tilberedt i haven – lidt tilbagetrukket fra bordene grilles de hele fisk og grøntsagerne, som er hentet tæt på byen – vinen står og køler i baljer, græsset er lige slået og man kan tage skoene af.

Alle råvarer er nøje udvalgt og hentet fra gode folk vi kender og som gør sig umage med det de gør – intet er overladt til tilfældighederne, men hånden er rund og maden er afslappet, rustik og fyldt med smag.

I haven bor der bier og I kan høre byens summen bag træerne.

Når I har spist, nydt og talt – kan I sendes af sted ud i den københavnske aften – og måske indtage endnu et grønt rum og den lyse nat.

Middagen i haven består af 4 retter og 4 glas vin – og koster 55okr per person. Yderligere vin på flaske kan købes til. Bordet bestilles over billetto og betales forud. I fald det københavnske sommervejr er regn eller stormfuldt, aflyses middagen, og man får sine pengene tilbage på konton.

Vi glæder os til at byde jer velkommen I haven

Carsten og Marie

 

Bestil billetter til de fire aftener på Billetto 

 

 

#sommermadihaven

& på Facebook 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s