Farm to Table – Copenhagen Cooking

Spis med når  OPENgardenCPH, Stedsans, clean, simpel, local og Maries Have laver mad på tagfarmen ØsteGro fredag

Køb billetter via Billetto

IMG_4144.JPG

 

I sensommeren afholdes der en serie af middage på et tag på Østerbro. Her er Københavns første tagfarm GRO, hvor der dyrkes grøntsager, holdes høns og bier.

Marken på taget danner rammen for en aften, hvor vi skal smage på København og tale om de kulinariske oplevelser og nye betydninger, der ligger i fremtidens dyrkning af mad i byer og superlokale råvarer.

Der vil blive serveret en menu, der er komponeret omkring vilde urter fra byens grønne rum, frugt og bær fra det store omliggende fælleder og parker, og sat sammen med urbane råvarer og den højeste kvalitet fra de lokale “peri-urbane” gårde til København.

Værterne bag denne serie af middage er Signe Voltelen (OPENgardenCPH), Marie Hertz (Maries Have) og Flemming Schiøtt Hansen (Stedsans – clean, simpel, local). De tre har, ud fra deres daglige virke i de tre virksomheder, fundet ideen og formen til et arrangement, der bringer sanselige oplevelser, holdninger og praksis til bordet – både for at udfordre, drive og motiverer os ind i nye forståelser af kvalitet, lokale fødevarer og urban. De tre vil noget mere – de vil undersøge de nye muligheder og bringe dem til bordet.

 

 

IMG_4164.JPG

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s