Østershatte i kaffegrums 


Hver mandag, i disse uger vises programmet, Dyrk, høst, spis – byhaver med Herman og Hertz på DR1. Kokken Thomas Herman og jeg, besøger fem forskellige byhaver, og hensigten med programmet er, at folk i byen for lyst og inspiration til selv at komme igang med at dyrke. I første program fortalte jeg om at dyrke østershatte i kaffegrums. Kaffegrums er et restprodukt, de fleste af os, smider ud hver dag, så hvorfor ikke bruge det til at dyrke i?  – jeg brugte jeg en vinkasse, men man kan bruge mange forskellige beholdere, så længe der kan komme luft og lys til, og der ikke er for stå en flade, hvor vandet kan fordampe. Flere har henvendt sig med spørsmålet om, hvor mycelium kan bestilles – og det kan det blandt andet på http://www.østershatte.dk

Se programmet og hvordan du gør her

Læs her om mine haveworkshops

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s