Vil du også gerne dyrke?

Hvis du også gerne vil igang med at dyrke grøntsager – have mere liv på altanen, baggården, kolinihaven, sommerhuset, fælleshaven, køkkenhaven eller den hektar jord dit hus står på –  så har jeg et virkelig godt tip til dig her!

Efter jeg, over sommeren på DR1, var så heldig, at kunne give danskerne tips og tricks til, hvordan man kan komme igang med at dyrke grøntsager i byerne, har jeg fået rigtig mange henvendelser. For der ER rigtig mange, der gerne vil igang, både i byerne, i forstæderne og på landet – der ER virkelig meget lyst til dyrkning, grønne fingre og jord under neglene. Jeg har forsøgt at svare på så mange mails som muligt, og gør det stadig. Jeg tage ud og holder oplæg, underviser og laver workshops. Og jeg elsker det! Men her kommer lige et RIGTG godt tip – For der findes en forening. Jeg er selv medlem, og den er min referanceramme nr. 1 når det gælder haveviden. Det er Landsforeningen Praktisk Økologi (LPØ)!

Med et medlemsskab i LPØ bliver du medlem af Danmarks største og ældste forening med fokus på at dyrke grøntsager, at dyrke haver, på en grønnere hverdag. Der er stort set ikke det, du ikke, igennem foreningens medlemmer og wepsite’s, kan læse og lære om, når det gælder køkkenhaver, -prydhave og husholdning. Se nu for eksempel Havenyt, Danmarks største haveportal, som er drevet af LPØ – søg på hestebønner eller priklejord, hvad som helst, og du vil finde al den viden du behøver. Det er VIRKELIG inspirerende. Og så det aller bedste. Ved at være medlem at LPØ, stimler man samme med en masse andre mennekser, som også vil noget mere og noget bedre med og for naturen – mennesker som hver dag kommer frø i jorden til en bedre verden. Og med sådan et fællesskab, hvor alle råber det samme – i kor – kommer man langt bedre ud over de grønne stepper og højere op i fødekæden – der hvor beslutninger bliver taget og hvor fremtiden præges.

Så kære grønne venner – kære Chilli-Claus, kære Tomat-Lone – kære græsenker og altanhipster’s  – kom over til os – meld jer ind!

Kh Marie

Meld dig ind i LPØ her

Find dit lokale LPØ-netværk her

Reklamer

1 Comment

Skriv en kommentar

  1. Reblogged this on OPENgardenCPH and commented:
    Vil du være med i Danmarks største økologiske havedyrkerforening? Spørger Marie fra “Dyrk Høst Spis” udsendelserne på DR.
    Hvis du ikke har set Marie og Thomas på DR endnu, er de her – om at dyrke have, på taget og altanen og om hønsehold i baggården. Der er rigeligt med inspiration at hente!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s