Det smukke væksthus på Allegade 7

Midt på Frederiksberg, lige ved indgangen til Frederiksberg have, arbejder jeg når jeg er i i byen- Her ligger der Økologiske Inspirationshus hvor laver jeg workshops, foredrag, middage og events, både for private og virksomheder. Huset kan derudover lejes til særlige event.

Kontakt mig på hello@mariehertz.com for nærmere indformation

Om Det Økologiske Inspirationshus

Det Økologiske Inspirationshus i København er først og fremmest den virkeliggjorte drøm om at vise, hvordan man kan bygge, bo og leve uden at misbruge naturens ressourcer. Målet med huset har fra starten været at begejstre og at bevæge besøgende til eftertanke og praktisk eftergørelse.

Den oprindelige ide var at skabe en bygning efter økologiske og bæredygtige principper, ligesom huset skulle opfattes som en levende organisme. Bygningen stod færdig i 2000.

Til inspiration

Stueetagen fungerer som teaterværksted, mens førstesalen fra start af har tjent som demonstrations-, aktivitets- og møderum.

Det første indtryk der møder én, er det rislende vand i den fem meter høje japanske vandtrappe. Så registreres husets karakteristiske duft af træ, planter, jord og ler – en direkte følge af materialevalget og den biologiske luft- og vandrensning.

På sin vej gennem bygningen møder man arbejde i træ og ler – smukt behandlet, godt håndværk, energiglas, et bud på naturlig ventilation og isoleringsmaterialer, komposttoilet, jordlunge og rodzone til rensning af indeluft, recirkuleret vandsystem, regnvandsopsamling, masseovn, solfanger, solceller med mere.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s