Slow Living Workshops

Slow Living Workshops har fået sin egen side – find den her

Læs her om praktiske hands on workshops, smagsoplevelser i haver, på altaner og (tag)marker og i baggårde, for både børn og voksne. Workshops bliver annonceret her og på de sociale medier.

Slow Living Workshop er tænkt til at inspirere, lære og begejstre mennesker i alle aldre og situeret i de fleste kontekster, igennem en personlig, nærværende og æstetisk stemning. Alle workshops bliver tilpasset rammerne og deltagerne. Ofte er workshops’ene arrangeret på udvalgte lokationer i relation til temaet, men kan også fungere i private hjem, virksomheder og organisationer.

Spændingsfeltet er imellem have, praksis (traditioner over håndens arbejde) og måltidet. Alle råvarer er som minimum økologiske og med en oprindelse hellere fra nær end fjern. Inspirationen er fra hele verden.

Slow Living Worksop er et samarbejde med OPENgardenCPH og kan findes via #simplelivingworkshop  – nedenfor findes eksempler som alle kan kurateres i  et omfang på 15-150 deltagere. Aktuelle bliver løbende annonceret via begge sider.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Eksempler på Workshops

* Pris og omfang forhandles fra gang til gang – kontakt for nærmere information.

Fermentering
# Slow Living Workshops

Fermentering er en gammel metode for at konservere råvarer. Fermentering er et vidt begreb og bliver brugt i råvarer som pølser, ost og chokolade. Fermentering byder med ikke bare smagsmæssige oplevelser af høj kvalitet, men tilfører vores fordøjelse sunde mælkesyrebakterier, som kan medvirke med en mere balanceret fordøjelse.

Under denne workshop gennemgår vi basisprincipperne for fermentering og smager os igennem forskellige fermenterede produkter og taler om anvendelsesmuligheder. Grundmetoderne bliver afprøvet med grøntsager og alle gå hjem med et glas hjemmelavet surkål.

IMG_4635.JPG

Urtesalt og Pesto
# Slow Living Workshops

Med salt og olie kan man også konservere. Pesto er oplagt når sæsonen er på sit højeste og urtesalt er en fantastisk måde at bevare urternes smag, og bringe dem med ind i de mørke tider.

På denne workshop hakker, kværner, morter og tørrer vi urter, bær og andre smagsgivere sammen  med salt, oliven, nødder og smager på resultaterne. Tørringsmetoderne bliver gennnemgået og alle går hjem med pesto og urtersalte.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kryddereddiker

Lær at lave og bruge kryddereddiker som en fast del af din madlavning. Vi laver mayonæser med forskellige kryddereddiker og smager os frem. Alle går hjem med en lille flaske kryddereddike.

 IMG_4636.JPG

Markvandring og høst – juli-oktober

Oplev den helt særlig fornemmelse ved selv at høste og få fortællingen om et biodynamisk/økologisk landbrug eller den økologiske køkkenhave, dets praksis og værdi.

Denne heldags workshop er ude i marken – vi høster, smager og kommer nærmere jorden. Dagens afsluttes med et let måltid.

Mad over bål

Denne workshop er tiltænkt børn. Vi gennemgår menuen, og råvarerne og taler om deres oprindelse og smag. Vi ordner fisk/kød og grøntsager og tilbereder sammen måltider over bål. Efterfølgende dækker vi op og spiser sammen.

Bagekurser

Jeg tilbyder bagekurser inkl. et solidt enkeltrets måltid af lækre økologiske råvarer (ekskl.drikkevarer) i dit eget hjem for min. 5 personer. Jeg kommer ud og hjælper dig og dine venner eller familie med at få ekstra godt brød ud fra de muligheder du/ har i dit/jeres køkken.

Hverdagskurser fra kl.17-21.30 incl. aftensmad, som vi sammen tilbereder  – 550kr per person.

Weekendkurser fra kl. 15 – 21 incl aftensmad, som vi sammen tilbereder – 750kr per person.

Processed with VSCOcam with f2 preset

MH_logokrans_vektor1

Reklamer

0 Comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s