Honning

Køb din honning her hos os – vi sælger vores egen byhonning fra haven på Svenstrupvej og landhonning fra vores families økologiske marker i Lejre. Ring på, hvis der ikke står honning fremme ved postkassen.

I vores have her på Svenstrupvej står et bistade. Her bor vel omtrent 40-50.000 venlige og rolige bier, der hele sommerhalvåret knokler rundt i haverne i kvarteret. Her trækker de først på alle de blomstrende frugttræer i foråret, og senere på alle havernes blomster samt bydelens lindetræer. Det resulterer i en dybgul flydende blomsterhonning, med en tydelige aroma fra æbleblomsterne, samt en syrlig og frisk eftersmag. Hvis du spørger os, den bedste flydende danske honning vi endnu har smagt. Og det bedste er; den er lige her fra vores egen have. Den kan købes fra vores hoveddør eller fra vores cykel når vi engang imellem og ved oplagte arrangementer (fx under CPH. Cooking) cykler rundt i byen og sælger. Honningen hedder Byhonning fra Maries have og kan købes så længe lager haves.

Pris  125gr  – 20kr / 225gr – 30 kr / 450gr – 50kr

IMG_9481

Rapshonning  fra Lejre

Ligeledes kan der købes den skønneste faste hvide raps- og hestebønnnehonning  fra Drejergården (hvor vi boede før, og hvor Marie er vokset op) – Den smager af dansk sommer og er fuldstændig vidunderlig på et nybagt birkesbrød og med en varm kop te til.

Pris  450gr –  45kr

IMG_9485

Reklamer

0 Comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s