Om

img_0002

Måltidet begynder i jorden, i haven og på marken. Jeg vil være tæt på – helst høste grøntsagerne selv – og hvis jeg ikke kan det, så tage dem ud af hænderne af den der har, inden jeg går i køkkenet. Dufte jorden, mærke luften og frem for alt, fornemme vitaliteten.

Jeg arbejder som gartner, kok og skribent, og har arbejdet med mad i mange år. I 2015 stiftede jeg virksomheden SLOW sammen med arkitekt Signe Voltelen, men arbejder nu selvstændigt som freelancer i mit eget navn.

Jeg huserer fast i Det økologiske Inspirationshus på  Allegade 7 på Frederiksberg, på Drejergården mellem Lejre og Hvalsø, og i Køkkenet på Birkemosegaard, på Sjællands Odde.

img_0008

Etik og æstetik er vigtige elementer i  mit liv. Jeg anser måltidet, som den ramme, hvori vi lægge vores mad, scenen hvorfra vores kulinariske evner og passion får lov at folde sig ud, og her hvor naturen og kulturen smelter sammen og skaber fælleskab. Jeg elsker at sætte scenen – jeg elsker at dække bordet – jeg elsker at lave maden og frem for alt – jeg priser naturen og alt hvad den giver. Derfor er jeg også taknemmelig for, at mit arbejdsliv, langt hen af vejen handler om, hvad vi kan give tilbage – hvordan vi kan indrette os, spise og leve, så vi ikke kun drager nytte, men også giver naturen det den har brug for, for at være i balance.

Her på siden finder du nogle af mine faste aktiviteter, workshops og madskriv, events og middage.

Kontakt mig her, for nærmere information eller spørgsmål

Processed with VSCOcam with b1 preset